neObyčajné ženy
Kto sú neObyčajné ženy? | neobycajnezeny.com

Kto sú neObyčajné ženy? | neobycajnezeny.com

Základy slušnosti hovoria, že pri zoznámení je vhodné sa predstaviť. A tak sme sa aj my rozhodli ukázať ti, kto sme. Keď budeš čítať naše príspevky, príbehy, rady a tipy, už nebudeš musieť premýšľať, kto sú tie obyčajne neobyčajné ženy. Sme to jednoducho my. A aké sme?

Sme ženy ako ty, tvoja kamoška, mama, sestra…

Sme obyčajné ženy, ktoré ráno vstávajú do práce po prebdenej noci a celý deň sa tvária, že je všetko v poriadku. Sme ženy, ktoré žijú taký obyčajný život plný neobyčajných momentov. Hľadáme krásu v maličkostiach. Žijeme pre prítomnosť. Tešíme sa z nových dní. Učíme sa, napredujeme, hľadáme sa.

Ak nie sú dni ružové, kúpime si aspoň punčovú zmrzlinu. Rady čítame, športujeme, píšeme, milujeme umenie akéhokoľvek druhu a vlastne hocičo, čo nás vytrhne z dennej rutiny. Nečakáme, že nám niečo spadne k nohám samo od seba, jednoducho sa postavíme a spravíme všetko pre to, aby sme to dostali. Pretože v živote môžeš dosiahnuť všetko, čo naozaj chceš.

Okrem toho sme milujúce matky, ktoré by najradšej odcestovali na predĺžený rok niekde do tropického raja. Manželky, ktoré dokážu uvariť najlepšie halušky, ale aj okoreniť chlapom život. Študentky, ktoré vedia, že vzdelanie je dôležité, ale párty nám najlepšie roky osladí omnoho viac. Vyznávame zdravý životný štýl, ale v sobotu večer nám najviac chutí pizza. Rady sme krásne, aj keď doma chodíme vo vyťahaných tričkách a pohodlných teplákoch. Sme dievčatá, ktoré sa stali ženami, avšak tá dievčenská iskra v nás nikdy nevyhasne. Sme najlepšie kamošky, ktoré ti podajú pohár vína vo chvíli, keď to najviac potrebuješ. Sme tety, babky, kolegyne, partnerky, manažérky,… sme všetko, čo chceme byť.

Sme bojovníčky, keď nám život ponúka limetky, spravíme z nich Mojito. Keď padneme, opäť vstaneme a kráčame ďalej so vztýčenou hlavou, lebo každá prehra nás niečo nové naučí. Život je krásny, a my si chceme užívať každú jednu chvíľu, ktorú nám ponúka. A možno aj písaním a vierou v to, že naše príspevky spravia krajší deň práve tebe. Sme obyčajné ženy s neobyčajným pohľadom na svet.

Zdroj: PixabayneObyčajnéženy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *