Krása
Tetovanie skrášľujúce ženské zápästie – 1. časť

Tetovanie skrášľujúce ženské zápästie – 1. časť

Zápästie je jednou z najlepších možností, kde umiestniť tetovanie kvôli jeho viditeľnosti. Je to miesto, na ktorom každý deň môžete obdivovať toto krásne umelecké dielo, a preto je dôležité zvoliť niečo skutočne zmysluplné. Existuje toľko možností, z ktorých si môžete vybrať, či už je to tetovanie s menom na počesť vášho milovaného alebo bodkočiarka ako prejav sily a solidarity v otázkach duševného zdravia. Ak hľadáte inšpiráciu pre svoje ďalšie tetovanie a myslíte si, že zápästie je na to ideálne miesto, pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

1. Tetovanie kotvy na zápästí

Ak chcete symbol spojený s pevnosťou, nádejou a bezpečím, potom je kotva vynikajúcou voľbou. Ťažký kovový predmet slúži na držanie lode na mieste na mori, ale nemusíte nikdy vkročiť na loď, aby vás symbolika lákala; môže predstavovať pokoj alebo slúžiť ako pripomienka, aby ste v turbulentných časoch zostali stabilní. Môžete si tiež kotvu vytetovať ako poctu milovanej osobe, ktorá vás uzemní a vďaka ktorej sa budete cítiť bezpečne.

2. Tetovanie anjelských krídel

Anjelské krídla sú jednou z najobľúbenejších možností tetovania, pretože sú bohaté na symboliku. Spájajú sa so slobodou a ochranou a odvolávajú sa na tých, ktorí si chcú uctiť svoju vieru. Obrázok sa tiež často používa ako pamiatka na milovaného človeka, ktorý nás už opustil. Ich pamiatku si môžete úctiť tetovaním anjelských krídel na zápästí, ktoré si môžete každý deň prezrieť. Okrem všetkých významov spojených s týmto dizajnom je tiež veľmi krásny. Je to nádherná voľba pre ženské telo s pravým nádychom umenia.

tetovanie

3. Vtáčik na zápästí

Chcete tetovanie, ktoré symbolizuje slobodu alebo odvahu? Ak je to tak, potom je vták ten pravý dizajn na vaše zápästie. Existuje mnoho rôznych vzorov, z ktorých si môžete vybrať a rôzne druhy vtákov, z ktorých každý má svoj vlastný jedinečný význam. Napríklad lastovička sa často spája s námorníkmi a môže symbolizovať lojalitu a šťastie, zatiaľ čo kolibrík predstavuje radosť a nádej. Zvyčajne si ho vytetujú ľudia, ktorí prekonali ťažké životné obdobie a sú nadšení z toho, čo prinesie budúcnosť. Krása tejto možnosti spočíva v tom, že môžete vytvoriť skutočne jedinečný dizajn, ktorý je pre vás špeciálny.

4. Tetovanie motýľa

Motýle vytvárajú vizuálne zaujímavé umenie na tele pre svoje zložité detaily a jasné farby. Napriek tomu, že sú jedným z najkrajších zvierat na Zemi, sú bohaté aj na symboliku. Žena, ktorá prechádza časom zmien, bude priťahovaná k tomuto tetovaniu, ktoré predstavuje transformáciu a slobodu. Môže to byť krásna pripomienka pozitivity a nádeje. Tento hmyz je tiež spájaný s krásou. Môžete sa rozhodnúť pridať do svojho dizajnu ďalšie prvky, napríklad kvety.

tetovanie

5. Tetovanie kríža

Kríže sú často spojené s náboženstvom a vierou a sú ideálnym spôsobom, ako si uctiť svoju vieru. Môže tiež predstavovať obetu, ktorú Ježiš Kristus priniesol pre dobro ľudstva, a preto ho možno spájať s bezpodmienečnou láskou a oddanosťou. Zápästie nie je pre umenie tela príliš veľká oblasť kože, a preto si ľudia zvyčajne vyhradzujú miesto pre niečo zmysluplné. Ak si chcete pripomenúť hodnoty, ktoré si vážite, je to dokonalý spôsob, ako to urobiť. Vaše kresby na tele môžu byť jednoduché alebo môžete byť naoazj kreatívni.

6. Koruna

Koruna predstavuje luxus a moc. Či už sa rozhodnete pre podrobný alebo jednoduchý dizajn, poprípade doplníte korunu o symboly ako sú diamanty alebo kvety, význam je rovnaký. Nie je prekvapujúce, prečo sú ženy priťahované k tejto možnosti tetovania. Je to totiž pôvabný spôsob, ako si uctiť vzťahy vo vašom živote. Môžete sa napríklad pozerať na svojho partnera ako na kráľa alebo kráľovnú svojho srdca. Alebo si pripomenúť, že ste silní a zaslúžite si len to najlepšie.

7. Niečo roztomilé

Roztomilé tetovania môžu byť minimalistické alebo detailné a na výber je nekonečne veľa interpretácií a návrhov. Ak milujete zvieratá, je atraktívnou voľbou symbol odtlačkov labiek. Možno chcete zodpovedajúce tetovanie s priateľom alebo partnerom? Potom bude fungovať avokádo, jedna polovica s kôskou a jedna bez alebo drobné srdiečka. Symbolika, ktorá sa za tým skrýva, sa líši v závislosti od zvoleného dizajnu, takže si určite vyberte niečo, čo má vo vašom živote význam.

tetovanie

8. Pierko

Jednou z fantastických vecí na vtákoch je to, že môžu lietať po oblohe, čo by si mnohí z nás želali. Perie sa často spája so slobodou, silou a cestovaním. Môžete tiež zmeniť význam tohto umenia na tele výberom konkrétneho peria od určitého vtáka. Napríklad orol je spojený s odvahou, zatiaľ čo páv predstavuje ochranu alebo krásu. Pierko sa tiež dobre hodí k rôznym dizajnom, takže si môžete zvoliť jeho začlenenie do lapača snov alebo šípky, aby ste pridali ďalšiu symboliku.

Zdroj:  thetrendspotter neObyčajnéženy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *