Móda
Top 10: módne trendy pre jar/leto 2021 1.časť

Top 10: módne trendy pre jar/leto 2021 1.časť

Aj keď pre módny svet prebehol tichý rok, táto sezóna predstavila vážne odvážne a štýlové vzory. Veľké blejzre, výrazné tašky a elegantné respirátory na tvári dominovali týždňom módy posledných pár týždňov. Niektoré z najvplyvnejších desaťročí zohrali obrovskú úlohu pri vzhľade tejto sezóny. Milujeme každý jeden z nich, a uvidíte prečo. Od Paríža po Miláno nájdete krásne, štýlové inšpirácie a módne trendy zaznamenané na týždňoch módy SS21.

trendy

1. Oversized bundy cez ramená

Vytvorte dlhú siluetu a hrajte sa s tvarmi pomocou oversized saka inšpirovaného 80. rokmi. Pomocou vypchávok vám toto vrchné oblečenie padne súmerne s pásom a predĺži nohy. Dolaďte tento vzhľad s nohavicami rovného strihu alebo koženými šortkami pre ultramoderný štýl – tomuto trendu vyhovujú farby: púdrovomodrá, karbónová a neutrálna. Môžete ich ľahko obliecť alebo vyzliecť pre elegantnú estetiku bez námahy.

Nadmerné bundy cez rameno pre priateľov

2. Čierne respirátory / rúška

Pokiaľ ide o vašu ochranu, môžete to urobiť tiež krásne. Tieto elegantné čierne respirátory/rúška sa hodia takmer ku každému oblečeniu, ktoré nosíte a poskytujú vynikajúce zakrytie nosa a úst. Ak máte chuť, vyberte si hodvábnu látku pre ľahšie dýchanie alebo si vyberte niečo s ozdobami. Krása tohto zakrytia tváre má neobmedzené možnosti stylingu. Oblečte si čokoľvek od červeného trenčkotu až po farebné sako a vyzerajte mimoriadne štýlovo. Je veľa možností, vďaka ktorým budete vy aj ostatní v bezpečí.

Čierne pleťové masky

3. Trendy šály na hlave

Tieto elegantné módne trendy sa inšpirujú 50. a 60. rokmi a vo veľkom sa vracajú. Šatky na hlave chránia vaše vlasy a zároveň dodajú vášmu outfitu tu pravú iskru. Vyberte si z hodvábneho dizajnu s kvetinovými motívmi alebo zložitými vzormi, alebo to zjednodušte výraznými farbami a veľkými písmenami. Pri dolaďovaní tohto doplnku môžete šatku pod bradou uviazať do voľného uzla alebo ju nechať visieť zozadu na hlave – mixujte jednotlivé outfity tak, že si šatku omotáte okolo krku alebo ju necháte visieť z kabelky. Objavenie vašej vnútornej Grace Kelly nebolo nikdy jednoduchšie ako s týmto klasickým doplnkom.

Šály na hlavu

4. Sorbetové pastelové tóny

Ďalšie trendy, ktoré tento rok naďalej dominujú, sú pastelové tóny. Tieto farby inšpirované sorbetom sú ideálnou voľbou na leto a hodia sa k najrôznejším odtieňom pleti. Vyberte si z overálu v chladnej mentolovej zelenej alebo z nadrozmerného trenčkotu z jemnej levanduľovej látky. Alebo ešte lepšie – vyskúšajte ich súčasne! Outfit a jeho samostatné diely v jemných odtieňoch pozdvihnú vašu celkovú estetiku a zostanú jedným z najvychytenejších štýlov pre nadchádzajúce ročné obdobia.

trendy

5. Žlté tašky

Túto sezónu ovládli módne móla a ulice žlté kabelky. Tieto trendy sa ľahko napodobňuje a sú nadčasové – vyberte si malú cluch kabelku, ktorá okorení váš outfit, alebo si nájdite horčicovú tašku pre vaše každodenné potreby. Existuje toľko odtieňov, z ktorých si môžete vybrať, ktoré vyhovujú vášmu vkusu a vyzerajú neuveriteľne dobre. Najmä keď sú v kombinácii s inými žiarivými odtieňmi alebo monochromatickým outfitom. 

Žlté tašky

Zdroj: thetrendspotterPixabayneObyčajnéženy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *