Móda
Top 10: módne trendy pre jar/leto 2021 2.časť

Top 10: módne trendy pre jar/leto 2021 2.časť

Aj keď pre módny svet prebehol tichý rok, táto sezóna predstavila vážne odvážne a štýlové vzory. Veľké blejzre, výrazné tašky a elegantné respirátory na tvári dominovali týždňom módy posledných pár týždňov. Niektoré z najvplyvnejších desaťročí zohrali obrovskú úlohu pri vzhľade tejto sezóny. Milujeme každý jeden z nich, a uvidíte prečo. Od Paríža po Miláno nájdete krásne, štýlové inšpirácie a módne trendy zaznamenané na týždňoch módy SS21.

trendy

6. Kabáty inšpirované ľudovými motívmi

Prežite celú túto sezónu s týmito krásnymi a zložitými kabátmi inšpirovanými ľuďmi. Keď teplota začne klesať, pridajte niekoľko vrstiev jemnej výšivky a čipky, aby bol váš outfit hrejúci. Zložitý gobelín na každom kuse vrchného oblečenia vyzerá skvele s monochromatickým čiernym alebo hnedým outfitom, alebo ho vyberte v rade ďalších farieb pre jasný a zaujímavý efekt. Tieto trendy sa ľahko upravujú a vyzerajú fantasticky na každom type postavy. 

trendy

7. Trendy biele čižmy 

Vráťte sa späť do 60. rokov s touto klasickou obuvou inšpirovanou gogo tanečnicami – bielymi čižmami. Tento vzhľad schválený Nancy Sinatrou je inšpirovaný revolúciou mladých ľudí v polovici storočia a predstavuje elegantný spôsob, ako pozdvihnúť svoj outfit. Noste ho so vzorovanými minišatami alebo sukňou, rolákom alebo funkovým párom legín. V tejto sezóne sa rozhodnite buď pre rebelský štýl  alebo ho udržujte elegantný s jemne sexi nádychom.

trendy

8. Spojenie žltej a farby ťavej kože

Udržujte svoj outfit neutrálny so žltým a ťavím farebným štýlom – trend prevzatý zo 70. rokov priniesol výrazný facelift. Zmiešanie a zladenie týchto odtieňov dodáva vašim outfitom rozmer a hĺbku bez ohľadu na oblečenie, ktoré chcete nosiť. Vyskúšajte svetlohnedé sako alebo kabát s horčicovým rolákom na chladnejšie dni alebo elegantné telové tričko a svetlé nohavice. Táto jemná, ale lichotivá kombinácia je najhrejivejším vzhľadom, aký v tejto sezóne môžete vyskúšať.

Žltá a ťavá farba

9. Doplnky Pop Blue

Prečo splynúť, keď ste sa narodili, aby ste vynikli? Dodajte svojmu monochromatickému oblečeniu trošku modrej a zaktualizujte svoje outfity. Krása tohto trendu spočíva v neobmedzenom množstve variácií, ktoré môžete vyskúšať počas celej sezóny – od kabelky farby kačacieho vajca, cez modrú farbu od Diora až po elegantnú čiapku Marine Serre, môžete vyskúšať všetko. Pri stylingu týchto doplnkov sa skôr rozhodnite pre čierne alebo sivé oblečenie. Jasný odtieň vynikne medzi hlbšími odtieňmi. Kombinujte svoje doplnky a objavte nový obľúbený spôsob, ako rozhýbať svoje kľúčové kúsky šatníka.

Príslušenstvo Pop Blue

10. Strapce na taškách

Keď je čas urobiť rozhodnutie, nechajte rozprávať svoju kabelku. V tejto sezóne sú jedným z najsilnejších lookov, ktoré sme videli, strapce na taškách. Nechajte strapce visieť pozdĺž kabelky alebo ich sledujte, ako takmer dopadajú až na podlahu, aby ste dosiahli maximálny výraz – dizajn over-the-top určite za vami otočí mnohé hlavy a udrží vás chic. Vyberte si strapce kožené alebo látkové – tento kúsok môžete rozhojdať každú sezónu a bude vhodný pre takmer každú udalosť. Pre klasický dojem zvoľte tmavé odtiene, akými sú hnedá alebo čierna, ale ak chcete vyniknúť od ostatných, ponorte sa do výrazných odtieňov ako červená alebo zelená. Ak ste pripravení otriasť váš go-štýl, tu je jedna položka na vyzdvihnutie!

Strapce na taškách

Zdroj: thetrendspotterPixabayneObyčajnéženy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *